Cvičky Onlajn je projekt, který vznikl během karantény a restrikcí spojených se současnou pandemickou situací. Zavřely se fitka, život se zpomalil a všechno je zkrátka jinak.Naše ambasadorky značky Kari Traa Mary Aušová a Lucie Tvrdoňová, ale nezoufají. Vymyslely tento cvičící projekt proto, že zkrátka milují pohyb, cvičení a zdravý životní styl.Pro náš blog For Girls By Girls se holky rozpovídaly, jak celý projekt vznikl.

For Girls By Girls: Holky jak vlastně vznikl celý projekt?

Cvičky Onlajn: Vzniklo to nevinně v době první karantény, kdy jsme byly nucené přestat dělat živé lekce.Tak jsme každá vytvořila svou facebookovou skupinu, kde jsme cvičily se svými klienty.Chytlo se to velmi rychle, protože jsme s klienty cvičily zdarma v uzavřených skupinách. Klientky se nám začaly nabalovat a vlastně prolínat, a tak nás napadlo to spojit a udělat jeden projekt. Už bylo jasné, že karanténa a opatření budou trvat dlouho. Nabídka převýšila poptávku, lidem se to začalo líbit. A od té doby jsme se nezastavily.

For Girls By Girls: Na co se u vás můžou cvičky těšit? Na jaké lekce?

Cvičky Onlajn: Máme taneční fitness programy. 1x týdně máme ZUMBU, 1x týdně máme posilovací lekce a 1x týdně máme Cvička MIX. To si pozveme hosty a cvičíme například dance aerobic, salsu, raegeton, kruháče a další. Známe své hosty osobně a jsou to všichni profíci ve svých oborech.

For Girls By Girls : Jak to funguje s placením lekcí?

Cvičky Onlajn: Nyní máme zápisné za symbolickou 20ti korunu. Ten kdo si od nás zakoupí archiv může lekce využívat kdykoliv, zůstanou mu totiž uložené.

For Girls By Girls: Jak vznikl název Cvičky Onlajn?

Cvičky Onlajn: Chtěly jsme něco fonetického.Že to prostě vyslovíš a napíšeš tak jak slyšíš.Přemýšlely jsme celkem dlouho. Svoje klienty jsme ale na svých lekcích vždy nazývaly cvičky.Potom jsme v jeden den, byly každá úplně jinde a zase zafungoval vesmír. Mary mi napsala sms: název bude Cvičky Onlajn a přes to cesta nevede. V tu dobu měl už můj syn na své tabuli napsáno také Cvičky Onlajn, říká Lucie. No není to úžasné?

For Girls By Girls: Je! Vy jste tedy nejlepší kamarádky?

Cvičky Onlajn: Známe se asi 10 let, ale nejlepší kámošky jsme tak 5 let. Je to vesmírné spojení, v minulém životě jsme musely být určitě dvojčata. Jsme prostě soulsisters!

For Girls By Girls: Proč máte tak rádi značku Kari Traa?

Cvičky Onlajn: Neumíme to asi ani správně popsat, je to prostě naše značka.Vystihuje nás a je to naše srdcovka. Je to sexy značka, která má šmrnc, má skvělý a líbivý design je funkční a prostě skvělá. Od té doby co oblékáme značku, máme rádi dokonce i zimu. Nedokážeme si už život bez této značky představit a jsme jejími hrdými ambasadorkami.