Mnoho z vás to zmeškalo, někteří z vás o to roky prosili a my v tichosti bojovali, abychom to získali zpět. A o co že se jedná?

Oblíbená řada Butterfly je konečně zpět!

 

Butterfly je funkční spodní vrstva, kterou již od roku 2005 milují ženy, které se věnují nejrůznějším sportům. Nejen pro jeho vynikající technické vlastnosti, ale možná především, pro jeho skvělý tvar a příjemný komfort.

 

Naše kolekce Butterfly ve skutečnosti udává tvar, udržuje „věci“ na svém místě a zdůrazňuje nejlepší stránky i křivky ženského těla. Konstrukce motýla není náhodná, je koneckonců navržen dívkami pro dívky. A u nás víme, že podáváte vždy ten nejlepší výkon, když se cítíte sebevědomě a svobodně.

 

Jako motýl

Lehká jako motýl…Přesně taková svoboda a ženskost, dává tomuto prádlu své jméno. Chceme, aby se ženy cítily stejně skvěle a stejně svobodně, když si obléknou kolekci oblečení Butterfly. Abychom toho dosáhli, navrhli jsme Butterfly ve čtyřcestném strečovém materiálu, který sleduje každý pohyb a poskytuje vám plnou svobodu pohybu. Měkká vrstva na pokožce téměř dodává pocit, že jste nazí. Okraje jsou utěsněny silikonem, takže vše zůstane na svém místě, bez ohledu na pohyb.

 

,, Když chcete něco co dává plnou funkčnost a zároveň svobodu, Butterfly je to pravé.,,

 

Vhodné pro každou volnočasovou aktivitu

 Kolekce Butterfly je vhodná pro každou aktivitu, jako je například jóga, tanec nebo pilates. Pokud chcete oblečení, které vám dá svobodu pohybu a zároveň udrží všechno na svém místě tato řada vás nezklame.

Butterfly je vhodný také při intenzivním tréninku, kde se hodně zapotíme a potřebujeme oblečení, které rychle zaschne, dýchá a udržuje nás v komfortu během cvičení.

 

Barvy dodají energii a inspirují k tréninku

Jako opravdový motýl má naše řada Butterfly hned několik úžasných barev. Tyto barvy inspirují každou ženu k fyzické aktivitě a tréninku. Působí doslova motivačně. Barvy si můžete libovolně namixovat podle svého vkusu. My vám za to slibujeme, že zažijete opravdový dotek motýlích křídel!