Jestli je nějaká značka kombinovatelná v každém kousku tak je to právě Kari Traa! Můj šatník vždycky přetékal oblečením, ale velmi často jsem se setkávala s jedním a tím stejným problémem jako téměř každá žena: “Nemám co na sebe!!” “Když si vezmu tenhle spodek tak mi neladí k vršku!!”. Ano, každá větší značka přijde každý rok a téměř každé období s novou kolekcí. To je nevyvratitelná pravda. Ovšem která se dá v průřezu těchto kolekcí kombinovat tak jako právě Kari Traa?Jednoznačně se potvrzuje poslání značky od ženy pro ženy #FORGIRLSBYGIRLS. 

Od jisté doby, kdy jsem objevila první kousky se svět zdá mnohem jednodušší. Propracovanost každého kousku do poslední nitky tě totiž nenechá ve štychu ani když jsi největší puntičkář kterého znáš a všechno ti musí lícovat do posledního detailu. Nápadité vzory a osobité zpracování každé kolekce Karitraa je nezaměnitelné. Pro svůj velmi aktivní životní styl, kdy když necvičím zrovna někde venku tak s velkou pravděpodobností cvičím někde uvnitř potřebuji mít v šatníku širokou škálu lehce kombinovatelných funkční kousků. Jsou dny, kdy v jednom outfitu trávím téměř celé dny a sundavám, nebo nandavám vrstvy podobně jako cibule. Samozřejmě, že za každé situace musí tedy tento den všechno ladit, ale co víc, musí být každý kousek pohodlný, funkční a zároveň zdůraznit ženskost, kdy taky jindy, že jo. Podmínky a požadavky jsou přísné ale i ve dny, kdy propotím hned několik kompletů. Nesnesu aby mě někde něco škrábalo, drhlo nebo obepínalo na místech, kde není žádáno a naopak odstávalo na místech jiných. S délkou mých nohou je zároveň problém natrefit na legíny a veškeré kalhoty, které mi při své klasické délce ve většině případů nekončí daleko nad kotníkem ne-li pod kolenem. Když už se stane, že sedí délka, můžu si do kalhot vzít ještě jednoho človíčka. A to jsme se od střihu a velikosti nedostali ještě k faktu, že když padne díl z jedné kolekce, nepadne ten druhý a už vůbec tak skvěle nezapadá do posledního detailu do sjednoceného kompletního outfitu. 

Situace, kdy mě cosi kdesi škrábe, tlačí nebo odstává mi, jak už jste asi do téhle doby z článku určitě stihli všimnout, mi není zdaleka cizí. Ba naopak. Všechno co od funkčního sportovního oblečení očekávám je, aby skvěle padlo, dokázalo odvádět pot od těla, dosahovalo přesně na místa, kam je určené, nevytahovalo se u prvního pohybu, neomezovalo mě při cvičení ani mi nekončilo spodním či horním koncem u kolen pokud to není vyžadováno a taky abych se cítila výjimečně, energicky a samozřejmě i jako sexy ženská! Ať už sáhnu po jakémkoliv kousku z nabídky Kari Traa, nikdy jsem nešlápla za svých přísných podmínek vedle.