Chystáš se k moři, na hory, na tábor, na prodloužený víkend s rodinou nebo prostě jen často cestuješ a batoh není to pravé? Potom nutně potřebuješ “duffelbag” od Kari Traa. Nezničitelná a přitom dostatečně ženská taška, kterou využiješ kdykoli a kamkoli.

 

Vychytaná a stylová

Ne vždycky je řešením batoh, odkud vytahuješ trička zmuchlaná a nevíš, kde co je. Cestovní taška od Kari Traa ale pojme všechno, co taková žena nebo dívka potřebuje a ještě vypadá stylově.

Dostatečně prostorná velká kapsa s dvousměrným zipem a síťovanou kapsičkou ve víku s klipem na klíče. Dvě dostatečně velká ucha na nošení a hlavně nastavitelné ramenní popruhy na nošení na zádech. Prostě taška a batoh v jednom! No a to vše je vyrobeno z nezničitelného materiálu, který snese i to nejhorší zacházení. Ať už od tebe nebo od letištního personálu.

Jedna nestačí

Stylový design je už samozřejmostí! Můžeš si vybírat z nepřeberného množství barevných variant s kontrastními prvky. A kdo říká, že musíš mít jenom jednu? Protože jsou k dispozici dvě velikosti (30l a 50l), dvě určitě užiješ. 🙂