Kamila Langerová

Kamila Langerová

Jsem tváří značky Kari Traa, protože: Protože jsem sportovní nadšenec a mým snem, když jsem viděla oblečení této značky, bylo stát se ambasadorkou. A protože věřím, že když člověk opravu něco chce a cítí, najde si to
k němu cestu. Přišel Impuls, já byla vybrána a tak začala naše „společná“ cesta. Cesta kterou si nesmírně užívám a jsem za ni vděčná.

Můj oblíbený kousek od Kari Traa je: Ze starší kolekce tričko Butterfly a z nové kolekce kalhoty/legíny ANE zelené, mají vyšší pas, tzn. Bedra pořád v teple, jsou mírně zateplené, takže ideální na turistiku v chladnějším počasí. PS chlapi říkají, že dělají hezký zadek.

Mou vášní je: Pohyb ve všech podobách, nejraději se ale toulám po horách buď v podobě turistiky, na kole a v zimě na skialpech a pak skupinové lekce ve fitku, naplňuje mě, když vidím, že mí klienti jsou šťastní a spokojení a odchází z lekce s úsměvem na tváři.

Pro sport, kterému se věnuji, jsem se rozhodla, protože: Je mou vášní, naplňuje mě a posouvá mé hranice.

Svůj nejlepší den si představuju: Ideálně na horách s lidmi, které mám ráda.

Místo, kam bych se chtěla určitě jednou podívat: Everest Base Camp

Mé přednosti: Férovost, cílevědomost, zarputilost v zohlednění na výkon, beru věci, s nadhledem, protože, když nejde o život, tak jde o nic a vše se dá řešit, komunikace

Mé slabé stránky: Mluvím, když bych měla mlčet 🙂

Životní cíl: Zůstat svá a plnit si své sny.

Mé životní motto: No matter how you feel, get up, dress up, show up and never give up.

Zkušená rada na závěr: Chovej se k lidem tak, jak bys chtěl, aby se chovali oni k tobě … Dělej vše, co tě dělá šťastnou a neodkládej věci na později, žij teď a tady, protože nikdy nevíš, který den je ten poslední.