Sandra Nebesářová

Jsem tváří značky Kari Traa, protože: Byla to láska na první pohled, když jsme se prvně setkali, a trvá nepřetržitě až do dnes! Funkčnost oblečení spojená s energickým barevným stylem, kde všechno ladí do posledního detailu, to nemůžeš nemilovat!

Můj oblíbený kousek od Kari Traa je:Pro mě hodně zapeklitá otázka! Určitě musím zmínit každý kousek z MERINO vlny, samotnou mě překvapilo, jak příjemné je v něm trávit celé dny! Vynechat nemůžu ale ani sportovní legíny SANNE nebo VILDE.

Mou vášní je: Jednoznačně sport, cestování a jídlo.

Pro sport, kterému se věnuji, jsem se rozhodla, protože: Jsem od  plenek jako pytel blech, sport je moje droga a nestydím se za to. Ba naopak, můj největší koníček se stává i mou hlavní pracovní náplní, jelikož jsem lektorem zdravého pohybu a také rehabilitační trenér a svou energii tak mohu šířit i dál mezi obyčejné smrtelníky a tím plnit své poslání co cítím.

Svůj nejlepší den si představuju:Společně se svým přítelem a naší čtyřnohou parťačkou někde na tůře v horách, kde po koupačce v ledovcovém jezeře zakončíme den skvělým jídlem do bříška a zaslouženým relaxem u západu zářivého slunce na terásce.

Místo, kam bych se chtěla určitě jednou podívat: Dlouhý seznam za mnou, dlouhý předemnou, velkým snem je Portugalsko, Vietnam, Norsko, Kostarika a Is

Mé přednosti: Jsem  hodně energická, stále usměvavá, empatická, zodpovědná a pracovitá.

Mé slabé stránky: Nevím, kdy je dost a tak dokážu jet na plné obrátky až do úplného vypnutí.

Životní cíl: Šťastná, zdravá a spokojená rodina, to cítím jako největší vítězství v životě.

Mé životní motto:ŽIVOT MUSÍŠ PROŽÍT!

Zkušená rada na závěr: Co bylo bylo, z chyb si vezmi ponaučení, ale žij tady a teď, měj oči i srdce otevřené novým zážitkům.