Zlata Biedermannová

FB: www.facebook.com/seenmedia

Instagram: seenmedia_pr

Majitelka komunikační agentury Seen Media, přední česká PRistka, moderátorka, bývalá novinářka.

Je hlavou i srdcem SeenMedia PR. Vytváří mediální komunikaci menším i větším firmám i jednotlivcům. Patří mezi kreativní a strategické mozky, které s německou pečlivostí dotahují vše do konce a pro své klienty vymýšlí přesně to, po čem novináři touží. „Má práce mě baví a dělám ji s týmem lidí, kteří smýšlejí podobně, jako já. Spolupracuji s čestnými, usměvavými profesionály, kteří vědí, že nic není zadarmo.“ Původní profesí novinářka působila jako zprávařka a reportérka v rádiích Impuls, Frekvence 1, Evropa 2 i v Českém rozhlase. Moderovala Snídani s Novou a spolupracovala s publicistickým magazínem Víkend na Nově. Její rozhovory s osobnostmi této země jste mohli číst v časopise Xantypa.

Od dětství sportuje. Jedenáct let se věnovala modernímu a klasickému baletu. V Současné době svůj volný čas dělí většinou mezi TRX, pilates, běh, knihy, divadlo, přátelé a rodinu. Jejím nejoblíbenějším běžeckým závodem je seriál Běhej lesy.

Co dělám: 

V profesním životě vytvářím PR jednotlivcům i firmám. Snažím se, aby jejich příběh zaujal novináře, kteří o nich poté napíší, natočí reportáž nebo rozhlasový pořad. Vlastně stavím takové komunikační mosty. Připravuji a vedu workshopy pro veřejnost na téma „Proč o vás novináři nepíšou aneb jak na kvalitní PR?“, moderuji společenské a sportovní akce, snažím se o mediální gramotnost studentů a žáků, za kterými chodím do škol a spoustu dalších krásných věcí J

 

Nejbližší plánovaná aktivita: Obuju boty a vyběhnu. S každým kilometrem si čistím hlavu. A na jaře se těším, že sbalím právě ty běžecké boty, plavky a pojedu se vyhřát k moři.

 

Mou vášní je: 

Láska. Ke všemu a ve všem, co dělám.

 

Můj oblíbený kousek od značky Kari Traa je:

Dámské vlněné triko Kari Traa Rose. Na tuhle „ovečku“ nedám dopustit. Zahřeje mě na lyžích, při běhu, na procházce. A celý podzim, zimu a sychravé jaro běhám v bundě Kari Traa Tove. Má velkou kapucu, do které se můžu v případě deště nebo větru schovat, vysoký stojáček a je delší, tudíž si ji můžu stáhnout přes zadek. Pro mne velké plusy.

 

Mé přednosti: Zodpovědnost. Pracovitost. Preciznost. Upřímnost. Empatičnost. A do toho všeho vplouvám s usměvavou lehkostí sobě vlastní J

Mé slabé stránky: Netrpělivost. Ta mi umí občas pěkně zamíchat kartami! Ale čelím ji hrdě a stále ještě s odhodláním a chutí J A pak tisíce příšerných drobností, které tvoří celek. Jak zpívá Hana Zagorová v nádherné písni s textem od Marka Ztraceného:

Jsem jaká jsem a nikdy nebude to jinak.

Mám tolik chyb kolik člověk může mít.

Jsem jaká jsem a nikdy nebude to jinak, vždyť víš.

Jsem jaká jsem a nikdy nebude to jinak.

Žít s touhle povahou je někdy trochu dřina.

Jsem jaká jsem a nikdy nebude to jinak, vždyť víš…

 

Životní cíl: 

Žít tak, abych se na sebe mohla každý den s úsměvem podívat do zrcadla.

 

Můj nesplněný sen: 

Procestovat svět. Ale vždy mi do toho něco „vleze“ .

 

Mé životní motto: Náhody neexistují!

 

Zkušená rada na závěr:  Správně vidíme jen srdcem (Liška Malého prince je zkrátka velmi chytrá)