Michaela Kovářová

Ing. Michaela Kovářová
27 let
Certifikát: Vinyasa flow jóga – Yoga World

Co dělám: S rodinou a přítelem vedeme v Lounech firmu, která se zabývá  „CNC obráběním“.
Vystudovala jsem Ekonomiku a management obor – marketingová komunikace. Zbožňuji přírodu, zvířata, jsem taková „psí máma“. Mou vášní jsou hory a dynamické styly jógy jako je Power jóga a Vinyasa flow. Mám ráda tréninky na workoutu, TRX, pravidelně chodím na cross-kruhové tréninky a fit-box. S pejsky závodím v canicrossu, dogtrekkingu a spolupracuji jako ambasadorka značky Non-stop dogwear pro behejsepsem.cz. V posilovně mě však nepotkáte, denně chodím běhat nebo relaxovat do lesa a na počasí opravdu nezáleží ? Vzdělávám se v oblasti jógy (kurzy, semináře) a mým snem by bylo mít jednou své studio. PS: Mám ráda sportovní oblečení, která je vidět, je funkční, nádherně sedí a nikde nekouše. Proto jsem si oblíbila právě Kari Traa značku.

Jak trávím letní dovolenou: S přítelem Domčou a přáteli na Kypru ve vile nad mořem ? Aktivně – běhání na pláži, ranní lekce jógy a TRX trénink, opalovačky a dobré jídlo.

Nejbližší plánovaná aktivita: Jedeme s kamarádkou na sportovně laděný víkend – 2x denně jóga, horská turistika pod vedením Terezky Šebkové (eat_pray_ski) další akce pak také s pejsky závod Horská výzva na Božím Daru– dogtrekking 42 km.

Mou vášní je: Běhání, canicross, Vinyasa flow jóga, kruhové tréninky, TRX a s pejsky treky po horách. Nejlépe všechno dohromady, a hlavně v přírodě. Z jídel mám ráda indickou kuchyni, Jack Daniels burgy a Boloňské špagety.

Můj oblíbený kousek od značky Kari Traa je: To jde těžko napsat, všechny kousky, co mám od Kari Traa jsou boží a ty barvy no nemám slova! ? Ale na jógu třeba ráda nosím šortky Kari Traa Seim a k tomu podprsenku Kari Traa Var.

Mé přednosti: Nezkazím žádnou srandu, jsem pro každou vylomeninu, bohužel kolikrát neznám hranice, rozhodně mám ráda dobrodružství a nebojím se cestovat a objevovat. Ráda vařím, a ještě radši jím.

Mé slabé stránky: Jsem nerozhodná, někdy nemám smysl pro čas 😀 občas odepíšu na zprávy za tři dny. Ten, kdo něco potřebuje a zná mě tak ví, že musí zavolat. Ráda utrácím za sportovní oblečení, bohužel už to nemám kam dávat 😀

Životní cíl: Být spokojená, udržet si pevné zdraví a kondici, mít kolem sebe pozitivní lidi, kteří mi energii neberou ale naopak. Mám štěstí, že jsem takové už potkala a neměním!

Můj nesplněný sen: Naučit se perfektně anglicky i španělsky a na skútru procestovat s přáteli Vietnam a Hawaii, také se naučit surfovat a zdokonalit se ve stojce na rukou 😀

Mé životní motto: Žiju si svůj sen a nemám přímo životní motto…
PS: ale ráda používám na instagramu i mimo něj „BuďPlaměňákVHejněHolubů“ ?

Zkušená rada na závěr: Rozhodně se každý den usmívejte na sebe do zrcadla i na svět kolem vás! Buďte trpěliví a pořád zkoušejte něco nového, něčemu se učte a neřešte zbytečnosti a ostatní lidi, život je na to moc krásnej a krátkej ?