Eva Růžičková

Ředitelka Nadačního fondu GRÁCIE, ředitelka umělecko-produkční agentury Dagest, s.r.o., moderátorka, lektorka Pole Dance, nadšená celoživotní sportovkyně, která si bez pohybu nedokáže představit život.

Bydliště: Teplice

Eva cvičí:  v legínách SJOLVSAGT, VICTORIA, podprsence Ness.

 

Co dělám: Instruktorka Pole Dance and fitness, milovnice všech sportů, hlavně běhání, jógy a v neposlední řadě maminka dvou dcer.

 

Jak prožívám Vánoce: Různě, někdy klasiky doma s rodinou, někdy na horách, nebo někde v teple.

 

Nejbližší plánovaná aktivita: Je toho pořád hodně, aktivní jsem stále momentálně se učím a hodně věnuji akrobacii na kruhu – Aerial Hope.

 

Mou vášní je: Vše, kde je možné viset hlavou dolů 🙂

 

Můj oblíbený kousek od značky Kari Traa je (proč?): Rozhodně Legíny Sjolvsagt a podprsenka Ness z nové kolekce podzim – zima a proč? Protože jsou nejen krásné, ale velmi pohodlné. Legíny jsou jako vaše druhá kůže, neuvěřitelný materiál….Podprsenka perfektně sedí a zajistí pohodlí při nejtěžších pozicích.

 

Mé přednosti: Nevím jestli se to dá pokládat za přednost, ale jsem tak trošku blázen :-), mám tolik energie, že bych ji mohla rozdávat. Ale jinak jsem spolehlivá a empatická.

 

Mé slabé stránky: Tak toho bude taky dost :-). Jsem tvrdohlavá, nedočkavá, chci všechno hned a když to nejde, přichází cesta jak toho co nejrychleji docílit.

 

Životní cíl: Zůstat co nejdéle aktivní, věnovat se rodině a těm ,kteří potřebuji pomoc.

Můj nesplněný sen: Těch je hodně, ale mám jen jeden život, tak se postupně smiřuji, že všechno asi nevyjde. Jeden prozradím, zaplavat si s na volném moři s delfíny.

 

Mé životní motto: Život je fajn hlavu dolů

 

Zkušená rada na závěr: Poslouchej své tělo, když se necítíš dobře, dopřej si odpočinek. Sport je hnacím motorem, jen pozor, aby se nezadřel.