Dámské volné triko Kari Traa Pia & stylové sportovní legíny Kari Traa Opplagt

Když jsem vám chtěla napsat doporučení na “můj” top kousek z letní kolekce Kari Traa, kterou oblékám už od jara 2018, rozhodovala jsem se mezi dvěma, ale protože jsou oba dva pro mě opravdu super, napíšu o obou.

Tím prvím je triko Kari Traa Pia

Na první dotek absolutně lehounký materiál – na první pohled lehce sexy, protože je trochu průhledné a vašemu okolí umožní obdivovat nejen tričko samotné, ale i podprsenku, kterou máte pod ním (a že podprsenek Kari Traa máme na výběr všechny dost). Tričko jsem nejdřív nosila na cvičení – když se v něm potíte, velmi rychle opět usycháte, ale potom jsem si ho zamilovala v kombinaci s džínami a absolvovala jsem v něm jak letní fesťák, tak návštevu klimatizovaného obchoďáku. Teď si ho oblékám i přes plavky na Paddle Board a nikdy mě nezklamalo. Má trochu volnější střih, takže když nemáme rády pocit věčně zatáhlého bříška, protože vám je to ploché třeba  milejší, tričko Pia ledacos zamaskuje. Na zadní straně má všitou malou kapsičku z boku uzavíratelnou na zip, takže pár drobností pojme. Ideálně papírovou bankovku nebo pár drobných. Mít v ní třeba telefon není při pohybu moc pohodlné. Tohle triko ale prostě jen tak nesundáte a jedna barva vám v šatníku pravděpodobně stačit nebude.

Druhým mým nejoblíbenějším produktem jsou legíny Kari Traa Opplagt

Začala bych jejich skvěle vysokým pasem. Miluju ho samozřejmě ne proto, že jsem po dvou porodech císařským řezem a mé břicho už není to, co bývalo, ale proto, že vysoký pas je konečně opět moderní a sluší holkám velikostí 38 i 42 😉 V pase je opět šikovně všitá kapsička se skrytým zipem, do které tentokrát můžete zašoupnout i váš chytrý či nechytrý telefon a nebude vám překážet. Kapsičky jsou na Kari Traa oblečení prostě vždycky skvěle řešené. A jak už jsme z předešlých kolekcí Opplagt zvyklé, design prostě zaujme okamžitě. Tentokrát absolutně  letní styl – palmové listy a velké květy ve dvou barevných provedení vás prostě praští do očí. Primárně jsou určené na trénink, ale když jsem si na chalupu zapomněla zabalit dlouhé kalhoty, absolvovala jsem v nich i procházky krkonošskými lesy a loukami.

Lucka B.