I když už se jaro blíží, pořád ještě musíš počítat s tím, že (nejenom) na horách tě může zaskočit mráz i sněžení. A protože správná žena je připravena na cokoli, neměla by ti ani teď ve skříni chybět základní vrstva od Kari Traa.

 

Funkční vrstva po celý rok

Pokud nepatříš mezi ty extrémně zimomřivé ženy, nebo s merino vlnou nemáš ještě moc zkušeností, máme pro tebe řešení. A tím je základní vrstva Kroll. Ta je vyrobena z kombinace merino vlny (60 %) a materiálu Lenzing modal (40 %). Díky tomu si uchovává perfektní vlastnosti merino vlny, přitom je maximálně jemná a tedy příjemná na dotek i pro ty z nás, které mají citlivou pokožku a na merino se ještě necítí.

Ideální variantou bude také pro náročnější aktivity, kdy není potřeba používat teplé vlněné prádlo. A to po celý rok! Vždyť i na jaře či na podzim můžeš vyběhnout v krásné Kroll. Díky veselému barevnému provedení, netradičnímu designu a kontrastním švům oživí každý tvůj outfit a rozhodně jej nebudeš chtít schovávat! Kdo říká, že termoprádlo nemá být vidět?

 

Navíc máš na výběr několik variant.

 

Barevné varianty ti umožní kombinovat dle libosti. Takže přestaň volit mezi designem a funkčností, a vyber si ze základních vrstev od Kari Traa.

Vyber si svůj kousek z řady KROLL!