Jsou dny, kdy se nám nechce vylézt z postele a nejraději bychom trávily čas s čajem u filmu. Potom dny, které nás lákají k tomu vypnout telefon a vyrazit na víkend někam do hor. A taky dny, kdy se chceme pořádně vybít na tréninku a vyplavit spoustu endorfinů. A pro všechny varianty je tady podprsenka Ness od Kari Traa.
Nikdy tě nezklame.

To nejpříjemnější, co si můžeš obléct

Sportovní bezešvá podprsenka Ness je vyrobena z tak příjemného materiálu, že opravdu nebudeš vědět, že ji máš na sobě. Zní to jako klišé, ale je to tak. Žádná úzká ramínka, která by tě obtěžovala při celodenním nošení. Podprsenka má pevný střih, který poskytuje střední podporu a dělené tvarované košíčky s vyjímatelnými výztužemi. V případě, že v ní budeš sportovat, oceníš důmyslně umístěné odvětrávací panely.

Díky delšímu střihu sedne opravdu každé ženě, krásně vytvaruje postavu a navíc ji můžeš v létě nosit jako top a nebo ji hrdě ukazovat ve volnějším tílku. Můžeš v ní chodit ve dne v noci a pořád ji budeš milovat. K dispozici je hned v několika barevných variantách, tak není co řešit. Jo, a pořiď si rovnou dvě, pro začátek.