Venku přituhuje, ale Kari Traa ženy a dívky zůstávají stále v pohybu a především IN. Každý kousek od Kari Traa ti jednoduše ladí k čemukoli, co už máš ve své šatní skříni.

S Kari Traa je zkrátka snadné být šťastnější, zdravější a krásnější!

Nepřestáváš trénovat, i když je zima až praští?

Hitem letošní zimní sezóny je zateplená řada Fia. Bunda, vesta a kalhoty Fia, Tě nenechají přestat trénovat, i když je venku pod nulou. Kompletní řada je doplněná o vychytané čelenky a čepice, které ocení všechny ženy a dívky s culíkem.

_br17604_butterflyCvičíš jógu a preferuješ fitness centra?

Všemi oblíbené Trude legíny jsou opět tu! V novém vylepšeném designu jsi k nepřehlédnutí. Tílko Ingvild Ti skvěle doplní tvůj outfit do fitka nebo na jógu.

Fandíš přírodním materiálům, které tě zaručeně v chladných a mrazivých dnech udrží v teple?

Patříš mezi zmrzlíky, které, jakmile teploměr ukáže pod 10°C, mají zmrzlé ruce a nohy? Obleč se do 100% přírodního materiálu z Merino vlny, ta tě jednoznačně udrží v teple za jakýchkoli podmínek. Vlněné prádlo od Kari Traa je ve Skandinávii absolutní jedničkou. Rolák, elegantní triko s dlouhým rukávem a kalhoty ROSE přichází v nových barevných kombinacích.  Novou pokrevní sestrou Rose je Stjerna, která se odlišuje pouze vylepšeným designem.

imgp4898_02 imgp4974

Chceš být stylová a krásná ve víru města?

Elegantní a zároveň sportovní kabáty od Kari Traa Ti zaručí, že se za Tebou každý otočí. Nechceš patřit mezi tucty dalších? Chceš být jedinečná? Oblékni si kabát Vangen, který využiješ, ať mrzne, nebo je jen sychravé podzimní počasí. A budeš stále IN!