Dostaňte se s Kari Traa zpátky do formy

Nový rok 2016 je tu! Všem vám přejeme hodně zdraví, štěstí a mnoho nasportovaných hodin, abychom se cítily zdravé a krásné. Pojďte se s Kari Traa vrátit zpět do formy. Vánoční cukroví, bramborové saláty a věčné sezení u pohádek na vás volá „Je čas se začít zase hýbat“!

V novém roce 2016 plánujeme další tour Kari Traa Urban trainingů. Skvělý start, jak se dokopat ke sportu. 120 minutový venkovní trénink plný intenzivního cvičení pod dohledem zkušených lektorů s megafonem budete druhý den zaručeně cítit. Ukážeme vám, jak se dá skvěle nahradit posilovna, a to na čerstvém vzduchu kdekoli a kdykoli. I blogerku Dominiku Lukášovou nakopnul Urban training k tomu se začít opět hýbat. Článek najdete na našem blogu. Sledujte nás na urbantraining.cz a dozvíte se o plánovaných trénincích.

Kari Traa jde všechno lépe! Je příjemné vyrazit sportovat, když víte, že vám to sluší a máte na sobě stylový nejnovější outfit. My holky si to umíme vždy zpříjemnit. Přeci nevyběhneme ve starých elasťákách a bundě, když můžeme být stylové a šik.

Máme pro vás několik tipů, v čem vyrazit vypotit první vanilkové rohlíčky.

621459_KpinkBunda Kari Traa LOUISE

Běžecká bunda Kari Traa LOUISE je pro odhodlané ženy, pro něž je běh a aktivní pohyb v přírodě základní veličinou. Bunda, která dokáže zabrat stejně jako my. Propracovaný střih kopíruje křivky ženského těla a stahování v pase zaručí, že padne každé postavě. Zajímavé barevné řešení pomůže zakrýt případné nedostatky.

621446#GRASS_2Více o produktu zde.

 


Kalhoty Kari Traa TRUDE

Absolutní bestseller z kategorie Trénink! Jedinečné elastické kalhoty vás nakopnou k maximálnímu výkonu ve fitku i venku! Budete je chtít stále nosit, proto se sport stane vaší denní rutinou.

Více o produktu zde.

 

621463-LOUISE-LSFunkční tričko Kari Traa LOUISE

Tričko Luise LS dokáže přesvědčit všechny ženy, pro něž je jakýkoli aktivní pohyb nezbytností i v zimě. Na běh, na skialpy, na běžky… Triko, které nezná slovo „ne“.

Více o produktu zde.

 

 

 

Tílko Kari Traa INGVILD

Zářivý vzhled plný života doplní a vyzvedne jedinečnost osobnosti, která se plná energie vrhá do víru života a přijímá výzvy, které ji při tréninku čekají.

Více o produktu zde.

IMGP4319

Jedinečné tašky Kari Traa BAG

Balíme a vyrážíme. Cestovní a sportovní duffel, který posbírá všechny důležitosti nezbytně potřebné pro trénink i na delší cestu, je dostupný ve vel. 30L a 50L.

Kari Weekend bag je ideální taška na každodenní trénink i víkendový pobyt.

 

610784-KARI-50L-BAG610785_Ebony610786-KARI-WEEKEND-BAG