Nádherné výhledy, čerstvý horský vzduch, zpěv ptáků v korunách stromů? Super. Na to si můžeš zajet autem do lesa a na chvíli se projít. To se samozřejmě počítá. Přidej k tomu ale ještě nekonečná stoupání, litry potu nebo adrenalinové seběhy po cestičkách plných kořenů a kamenů. A příval endorfínů v cíli. Rozbušilo se ti srdce?

Pak tu máme něco pro tebe!

7 POHOŘÍ = 7 ZÁVODŮ!

Závodů v nejkrásnějších českých horách:
Jizerské hory, Beskydy, Orlické hory, Jeseníky, Krkonoše, Šumava a nakonec Krušné hory.
První závod je připraven v sobotu 27. dubna v krásném koutě Jizerský hor – v Novém Městě pod Smrkem. Vždy bude na výběr ze dvou tratí – kratší bude měřit minimálně 10 km, delší pak 20 km. Na kratší trati bude třeba zdolat minimálně 500 metrů převýšení, po absolvování delší trati budeš mít nastoupáno minimálně 1000 výškových metrů.

Všechny tratě se organizátoři snaží vést co nejvíce terénem, zároveň ale v souladu s pravidly ochrany přírody. Cílem jednotlivých zastávek není masová účast, ale pohodové závody v tom nejhezčím terénu, co české hory nabízejí.

Dej závodu nový rozměr!

Chceš si vyzkoušet, jaké to je zaběhat si v horách, ale přitom nechceš běhat po lesních asfaltkách plných turistů? Přemýšlíš o tom, že by sis chtěla vyzkoušet běžecký závod, ale nechceš žádnou masovku, kde nebudeš mít prostor se pořádně nadechnout? Možná máš pocit, že takové závody jsou plné nadupaných týpků a že jde jen o výkon.
To by byla ovšem chyba!

Právě ty můžeš závodu dát nový rozměr! Užij si to, že jsi venku. Užij si to, že se hýbeš. Užij si třeba i to, že si otestuješ svoji fyzičku. A užij si i pohledy těch nadupaných týpků (dobře, pár jich tam nejspíš bude), až tě uvidí v tvém dokonalém outfitu od Kari Traa!

Přihlas se na webu 7pohori.cz a přijeď si užít něco nového.