Procházet se ranní rosou.
Zaposlouchat se při běhu lesem do zpěvu ptáků.
Užívat si dlouhé letní večery ve městě nebo na pláži…

…a vypadat u toho skvěle!

Kdo by odolal? Navíc, když si můžeš být jistá, že tě tvé oblečení nezradí.
Na to všechno se můžeš spolehnout i s novou kolekcí Kari Traa. I letos na jaře a v létě u nás najdeš ty nejoblíbenější kousky v nových, trendy barevných variantách, ale nebyla by to Kari Traa, aby tu nebylo něco nového, překvapivého. Něco, co ti rozhodně chybí v šatníku a budeš to chtít vyzkoušet!

Maximální funkčnost a originální styl

Kari Traa je určená všem aktivním ženám a dívkám, které chtějí vyrazit ven a bavit se! Pro ty, které baví pohyb, přichází tahle norská značka s novinkami, které nebudeš chtít sundat. Kam všude vzít novou kolekci Vilde? Na tréninku tě skvěle podrží, ve fitku budeš za hvězdu, na zahradní párty oslníš a na procházce městem tě nikdo nepřehlédne! Jasně, klidně si namítej, že kvůli tomu to neděláš – ale rozhodně to potěší!

I letos ti Kari Traa nabízí produkty ze špičkových materiálů s perfektními střihy, které lichotí ženské postavě a neomezují tě v tvých aktivitách. To vše ale v trendy barvách a retro stylu, který zase přichází do módy. Jemná růžová, čistá bílá nebo námořnická modrá, to jsou barvy, kterými se trefíš do letošních trendů. Viditelné logo? Zlaté doplňky? Lesklé detaily? To je přesně ono!

Pro všechny ženy a dívky, které chtějí nejenom při sportu ukázat, že jejich srdce patří Kari Traa, je tu opět kolekce Active Wear. Teď se ale drž. Letos přichází ve velkém stylu. Oblékne tě totiž nejen do města nebo na procházky, ale nově i na pláž!

Osvědčené stálice i stylové novinky

Jsou kousky, které jsou dokonalé bez ohledu na to, co je zrovna v módě. Právě proto ti nadcházející kolekce přináší některá tvá oblíbená trička, tílka nebo legíny, které sis zamilovala v minulých letech, v nových barvách.

Kari Traa ti ale i letos nabízí spoustu novinek! Mezi novými triky a tílky najdeš skvělé stylovky, které si zamiluješ. V kolekci Active Wear se můžeš těšit na plážové šaty, trendy overal nebo dokonce plavky! Určitě nevynechej ani naše doplňky, kde najdeš parádní kousky, které musí mít každá milovnice Kari Traa! Co si vybereš jako první ty?

I letošní kolekce v sobě skrývá ženskost a styl, funkčnost a pohodlí, originalitu a jedinečnost. Je od ženy pro ženy. Pro všechny ženy, které ví, že jediné, co nikdy nevyjde z módy, je úsměv a schopnost užít si každý okamžik.

Pro všechny
ŠŤASTNĚJŠÍ, ZDRAVĚJŠÍ a KRÁSNĚJŠÍ
ženy bez ohledu na věk, konfekční velikost nebo fyzickou kondici!

Podívej se na celou letní kolekci 2019 přímo ZDE!