Kari Traa Tove – tu si zamiluješ

Pokud sháníš nějaký univerzální kousek, který budeš moct využít nejen celoročně, ale na jakoukoli aktivitu, potom je tu mikina Tove přesně pro tebeNaprosto si ji zamiluješ.

 

Jednoduchost, ve které zazáříš

Kari Traa Tove je mikina přes hlavu s delším zipem, který ti maximálně usnadní oblékání a taky zajistí perfektní odvětrávání při vyšší zátěži.

Mikina má jednoduchý sportovní střih a je vyrobena z rychleschnoucího a funkčního materiálu. Ten je zvenku hladký a na vnitřní straně má jemný chlup, díky kterému je neuvěřitelně příjemná na tělo. Jak na horách, tak třeba při běhu oceníš prodloužené rukávy s otvorem na palec, které se dají přetáhnout přes ruce, když je chladno a nechceš nosit rukavice.

 

A samozřejmě barevné kombinace! Ty z této mikiny spolu se skvěle padnoucím střihem dělají prostě nepřehlédnutelný kousek. Ať už je to veselá malinová, stylová černá, nebo novinka letošního léta – královská modrá. Kontrastní detaily jen podtrhnou celkový dojem. Ať už na běh, brusle, běžky nebo lyže, mikina Tove ti bude slušet kdykoli a kdekoli.